Ако в началото на връзката си Нина Добрев и Шон Уайт предпочитаха

...
Ако в началото на връзката си Нина Добрев и Шон Уайт предпочитаха
Коментари Харесай

Нина Добрев подкрепя половинката си Шон Уайт за зимната олимпиада

Ако при започване на връзката си Нина Добрев и Шон Уайт предпочитаха да не се демонстрират много-много и да не приказват за връзките си, то в последно време са по-открити от всеки път и изобщо не се вършат труда да крият какъв брой са влюбени.

Актрисата и сноубордиста са дружно от пролетта на 2020 година Наскоро в свое изявление Уайт за пръв път разкри искрено възприятията си, а в този момент е ред на красивата му половинка да върне жеста.

След броени дни Шон ще вземем присъединяване в Зимните олимпийски игри в Пекин, където ще се бори за орден в сноуборда. А Добрев не пропусна да показа какъв брой е разчувствана за неговото пето присъединяване на спортния конгрес, което единствено по себе си е огромен триумф.

" Толкова съм горда с него ", безапелационна е Нина, която сигурно няма да пропусне да гледа нито едно от спусканията, въпреки и по малкия екран. Уайт е най-възрастният сноубордист от американския отбор, само че все пак на него се разпореждат огромни очаквания, предава People.

Добрев също е огромен почитател на зимния спорт, и то освен поради половинката си. Тя го практикува от дребна - почнала е със ски, след което се трансферира към дъската, когато е на осем или девет години. Затова и смее да твърди, че е много добра - само че не чак като за Олимпийски игри.

" Мисля, че Шон беше доста сюрпризиран, когато отидохме да караме дружно за пръв път. Той смяташе, че ще би трябвало да ме изчаква, само че стана тъкмо противоположното - даже на няколко пъти го задминах ", хвали се актрисата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР